Ga naar de inhoud
logo
Werken bij

Vacature – Bijbaan logistiek

Hou je van een gezellige sfeer, kan je zelfstandig werken en heb je gevoel voor verantwoordelijkheid? Dan is een van de functies in onze organisatie misschien wel wat voor jou!

Bijbaan logistiek (vanaf 16 jaar)

Zoek jij een actieve bijbaan voor je zomervakantie en ben je minimaal 16 jaar? Kom dan werken in ons logistiek centrum!

We zoeken vakantiekrachten die deze zomer meehelpen in ons magazijn op de zaterdag en een aantal doordeweekse dagen. Na de zomer is het mogelijk om als zaterdaghulp te blijven werken.

Het werk in ons magazijn is lekker divers. Zo help je mee met het verzamelen van bestellingen met een scanner of pak je bestellingen in zodat ze verzonden kunnen worden. Bestellingen kunnen van klein tot groot zijn; van een paar sokken tot een zwembad of BBQ. Het is dus belangrijk dat je graag actief bezig bent. Je loopt flink wat meters op een dag! Uiteraard doe je dit niet alleen, je werkt samen met een leuk en enthousiast team.

Wat kun je van ons verwachten:

Alvast weten wat je gaat verdienen?

Lekker verdienen

Als je bent, verdien je in per week ongeveer:

Per week*

*Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen. Je exacte loon staat straks op je loonstrook. En natuurlijk iedere maand op je rekening.

Bovenstaand salaris betreft het bruto all-in loon waarin vakantiegeld en vakantie-urentoeslag meegenomen zijn.

Wat neem jij mee op dit avontuur?

Je bent minimaal 16 jaar en beschikbaar in de zomervakantie op de zaterdag van 08:00 – 17:00u. Bij voorkeur ook nog een paar doordeweekse dagen.

Daarnaast vind je het fijn om actief bezig te zijn, dit is voor jou dan ook geen enkel probleem. Uiteraard weet je dan ook van aanpakken!

Ervaring is zeker niet nodig, je gaat veel leren bij ons!

Is deze bijbaan echt wat voor jou? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button!

Solliciteer