Ga naar de inhoud
logo
Werken bij

Vacature – Bijbaan logistiek

Zoek jij een actieve bijbaan voor je zaterdagen en in de (school)vakanties en ben je minimaal 16 jaar? Kom dan bij ons werken in ons logistiek centrum!

We zoeken een weekendhulp die op zaterdag meehelpt op onze afhaalafdeling in het magazijn. Klanten komen hier hun bestelling uit de winkel ophalen. Jouw taak is om deze klanten te woord te staan, de afhaalbon te controleren en snel de juiste bestelling mee te geven. Je helpt de klant eventueel om de bestelling in de auto te plaatsen.

Bestellingen kunnen van klein tot groot zijn, zoals een zwembad, luifel of een BBQ. Het is dus belangrijk dat je fysiek fit bent en graag actief bezig zijn. Je loopt en tilt flink wat op een dag! Uiteraard doe je dit niet alleen, je werkt samen met een leuk team.

Alvast weten wat je gaat verdienen?

Lekker verdienen

Als je bent, verdien je in per week ongeveer:

Per week*

*Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen. Je exacte loon staat straks op je loonstrook. En natuurlijk iedere maand op je rekening.

Bovenstaand salaris betreft het bruto all-in loon waarin vakantiegeld en vakantie-urentoeslag meegenomen zijn.

Wat krijg je van ons:

Jij brengt mee:

Wat betekent werken bij De Wit Schijndel

De Wit Schijndel is een écht familiebedrijf. We staan dagelijks klaar voor onze klanten. Natuurlijk in onze winkel in Schijndel, maar ook via onze groothandel en webshop. We zijn in ons land de nummer 1 in kamperen, tuin en sport, zo zeggen we met overtuiging én met trots.

Ongetwijfeld ga jij die overtuiging en trots ook ervaren. Zoals eveneens onze gedrevenheid om dagelijks voor alle klanten waar te maken wat zij van ons mogen verwachten: een warm welkom en een sfeervolle en servicegerichte beleving. En weet je waarvoor de letters van onze oranje stip in het logo staan? Samen, Transparant, Innovatief en Persoonlijk. Kenmerkender kunnen we onze no nonsense en ondernemende bedrijfscultuur niet omschrijven.

Kom jij onze collega’s in het magazijn meehelpen in de weekenden en vakanties? Laat het ons weten en solliciteer direct via de sollicitatie button!

Solliciteer