Ga naar de inhoud
logo
Werken bij

Vacature – Bijbaan winkel

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan om lekker bij te verdienen? Kom dan werken bij het gezelligste team van Schijndel!

In je bijbaan als vakkenvuller of verkoopmedewerker bij De Wit Schijndel verveel je je nooit.

Je helpt mee bij het uitpakken van vracht en je zorgt ervoor dat deze spullen in de winkel komen te staan. Heeft een klant vragen? Als je al wat meer geleerd hebt over de producten van je afdeling, dan help je de klant als echte verkoper enthousiast verder. Verder zorg je er samen met je collega’s voor dat de schappen op je afdeling altijd gevuld zijn en dat de winkel er mooi bij staat.

Alvast weten wat je gaat verdienen?

Lekker verdienen

Als je bent, verdien je in per week ongeveer:

Per week*

*Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen. Je exacte loon staat straks op je loonstrook. En natuurlijk iedere maand op je rekening.

Bovenstaand salaris betreft het bruto all-in loon waarin vakantiegeld en vakantie-urentoeslag meegenomen zijn.

De Wit Schijndel biedt jou:

Jij brengt mee:

Werken bij de Wit Schijndel

De Wit Schijndel is een écht familiebedrijf. We staan dagelijks klaar voor onze klanten. Natuurlijk in onze winkel in Schijndel, maar ook via onze groothandel en webshop. We zijn in ons land de nummer 1 in kamperen, tuin en sport, zo zeggen we met overtuiging én met trots.

Ongetwijfeld ga jij die overtuiging en trots ook ervaren. Zoals eveneens onze gedrevenheid om dagelijks voor alle klanten waar te maken wat zij van ons mogen verwachten: een warm welkom en een sfeervolle en servicegerichte beleving. En weet je waarvoor de letters van onze oranje stip in het logo staan? Samen, Transparant, Innovatief en Persoonlijk. Kenmerkender kunnen we onze no nonsense en ondernemende bedrijfscultuur niet omschrijven.

Is deze bijbaan echt wat voor jou? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button!

Solliciteer